Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tabu

Timo K. Mukka

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tabu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tabu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512096838

9789512096831

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Timo K. Mukan 70-vuotisjuhlan kunniaksi ilmestyy kauan odotettu uusintapainos, joka pohtii kasvun, rakkauden ja moraalin ikuisia kysymyksiä. Tabussa Mukan lumoava kieli yhdistyy satuttavaan tarinaan jäljittelemättömällä tavalla. Sierikkiniemen isäntä on kuollut, ja leski on jäänyt hoitamaan tilaa yhdessä Milka-tyttärensä kanssa. Avuksi ilmaantuu renkimies Ojanen, jota kylällä Kristus-Perkeleeksikin kutsutaan. Outoon kulkijaan rakastuvat sekä äiti että tytär, melkein lapsi vielä. Kun huomataan että Milka on raskaana, Ojanen on jo häipynyt ties minne. Hätkähdyttävä asetelma kasvaa riipaisevan kauniiksi kasvukertomukseksi, jossa rujon naturalistisesti kuvattu rakkaustarina sekoittuu uskonnolliseen hurmokseen ja ahtaan kyläyhteisön tunnelmaan. Teokseen kuuluu myös puhutteleva tarina Sankarihymni.

Aiheet

Kristus-Perkele,

fikt.

Milka,

Öiesen, Thörsten,

kehitysromaanit

pienoisromaanit

kerronta

naturalismi

kolmiodraama

seksuaalinen hyväksikäyttö

tytöt

raskaus

nuoret

ihmissuhteet

äidit

tyttäret

rakkaussuhde

emännät

rengit

maatilat

uskonnolliset yhteisöt

lestadiolaisuus

kylät

maaseutu

Suomi

1950-luku

novellit

sankaruus

mieheys

ironia

epäonnistuminen

seksuaalisuus

sankarit

antisankarit