Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keittiöpuutarha

siemenestä lautaselle

Kati Jukarainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keittiöpuutarha : siemenestä lautaselle

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keittiöpuutarha" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523211986

9789523211988

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Perunoita omasta maasta, piiras oman pensaan marjoista tai oman sadon syyssalaatti - kuinka ihania ajatuksia ja miten maukkaita lopputuloksia! Kaikenlainen oman ruuan kasvattaminen on noussut uuteen arvoon, kun halutaan puhtaita, tuoreita vihanneksia ja raikkaita makuja. Enää tieto keittiöpuutarhan perustamisesta ei kuitenkaan kulje sukupolvelta toiselle, vaan tarvitaan neuvoja siihen, kuinka sato päätyy puutarhasta lautaselle. Kasvitarhoja ja perunamaita halutaan perustaa kukkalaatikoihin, parvekkeille, terasseille, pikkupihoille ja suurille tonteille. Kirjan avulla harrastaja oppii valitsemaan oikeat kasvit ja määrät itselleen. Kasvien valintakriteeri voi olla ennestään tutut lempikasvikset, mutta kirjan avulla voi myös tutustua kokonaan uusiin vihanneksiin. Kirjan herkulliset reseptit, auttavat hyödyntämään satoa monella tavalla.

Aiheet

puutarhaviljely

vihannekset

marjat

hedelmät

keittiöpuutarhat

kasvimaat

kasvihuoneet

puutarhanhoito

oppaat

ruokaohjeet