Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sodankäynnin taito

Sunzi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sodankäynnin taito

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sodankäynnin taito" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tietosanoma OY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518852847

9789518852844

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sodankäynnin taito on lähes 2500 vuotta sitten Kiinassa kirjoitettu sotataidon klassikko, joka käsittelee muun muassa sodan strategiaa, taktiikkaa ja psykologiaa. Kirja on filosofisena tutkielmana sekä sotapolitiikan ja strategian tutkimuksena edelleen hämmästyttävän ajankohtainen. Siitä on tullut suosittu myös lukuisilla muilla aloilla, ja sitä käytetään muun muassa liiketoiminnan strategian oppaana kaikkialla maailmassa. Suomenkielinen laitos perustuu Samuel B. Griffithin englanninkieliseen käännökseen, ja se sisältää myös hänen laatimansa johdannon. Kirja julkaistiin ensimmäisen kerran suomeksi vuonna 1982, ja se on ehtinyt jo 11. painokseen.

Aiheet

Sunzi.

sotataito

sota

strategia

johtaminen

sodanjohto

sotahistoria

Kiina