Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lokka muutosten näyttämönä

Leena Pyhäjärvi

Kirjasarja: Acta Lapponica Fenniae, osa 23

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lokka muutosten näyttämönä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lokka muutosten näyttämönä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Lapin tutkimusseura

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9519327606

9789519327600

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sen pituinen se. Baudelairen orvot pääsevät viimein eroon vararehtoreista, rapuja kihisevistä peltitötteröistä ja persiljasoodasta, kun Lemony Snicket panee Lopun myötä heidän tarinalleen pisteen. Viimeisen orposisarusten onnettomista seikkailuista kertovan teoksen ensimmäisillä sivuilla lukija löytää Violetin, Klausin ja Sunnyn seilaamasta patjalla keskellä avomerta. Lapset pääsevät saarelle, jolla majailee Kreivi Olofin lisäksi heimoineen myös tyttö nimeltä Perjantai. Kerrottakoon, että kirja vastaa lukijoiden toiveisiin paljastamalla, mitä tapahtui orpojen vanhemmille ja kuka on salaperäinen Beatrice. Kysymyksiin, saako kreivi orpolasten perintörahat vai jatkuuko pienen ikuisuuden kestänyt ajojahti vielä kirjojen ulkopuolella, saadaan myös vastaukset. Robinson Crusoen lisäksi kirja on saanut innoitusta myös Raamatun luomiskertomuksesta: mistä ihmisen historia alkaa, siihen Surkeiden sattumusten sarja päättyy. Ja sama toisin päin - niitä edellä mainittuja pisteitä saattaa olla kolme.

Aiheet

allasalueet

bassängområden

elinkeinot

kylät

laitumet

Lokan tekollas

maaseutuelinkeinot

näringar

paikallishistoria

paliskunnat

Kemi-Sompion paliskunta

perifera regioner

poronhoito

renskötsel

sosiaaliset vaikutukset

syrjäseudut

Lappi

Sodankylä -- Lokka