Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sinuhe egyptiläinen

Mika Waltarin mukaan

Mika Waltari

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sinuhe egyptiläinen : Mika Waltarin mukaan

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sinuhe egyptiläinen" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Mika Waltari -seura

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9529362749

9789529362745

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mika Waltarin romaanista Sinuhe egyptiläisestä on tehty elokuvan ja kuunnelman lisäksi myös sarjakuva. Sarjakuva on ruotsalaisen sarjakuvataiteilijan Bo Vilsonin alias Bovilin piirtämä, ja se ilmestyi alun perin Året Runt -lehdessä 1950. Valitettavasti sarja jäi kesken taiteilijan kuoleman takia. Suomeksi sarjakuvan julkaisi Kansan kuvalehti vuonna 1951. Sinuhen ilmestymisen 70-vuotisjuhlavuonna Mika Waltari -seura julkaisee nyt tämän harvinaisen sarjakuvan, joka ei ole ollut ennen yksissä kansissa. Lukijat voivat itse päätellä, miten romaani taipuu toisen taiteenlajin vaatimuksiin.

Aiheet

Sinuhe,

fikt.

ajankuvaus

Egypti

1300-luku eKr.

lääkärit