Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Varjojen väki

maailman salaseurojen historia

John Lawrence Reynolds

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Varjojen väki : maailman salaseurojen historia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Varjojen väki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510330892

9789510330890

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Palkittu kanadalainen rikoskirjailija John Lawrence Reynolds kertoo oivaltavassa kirjassaan, minkälaisia ovat historian pahamaineisimmat salaseurat. Reynolds sysää syrjään vuosisatojen varrella syntyneet myytit ja valottaa lukijalle, kuinka lukuisten romaanien ja elokuvienkin käyttövoimana toimivat ryhmät toimivat, keitä niihin kuuluu ja minkälainen historia ne on muovannut. Reynolds kertoo myös rituaaleista ja symboliikasta sekä siitä, kuinka salaseurojen arvoitus on lumonnut populaarikulttuuria kuluttavan länsimaalaisen. Mutta kuinka suuri salaseurojen vaikutusvalta todella on? Liikuttelevatko muinaiset yhteisöt maailman hallituksia? Hallitseeko Skull & Bones -seura Yhdysvaltain vaikutusvaltaisimpia miehiä? Vai ovatko salaseurat sittenkin vain ryhmä isoja lapsia esittämässä valtaa, jota ei todellisuudessa ole olemassa? Ilmestyy kesäkuussa.

Aiheet

salaseurat

valta

järjestöt

historia

vallankäyttö

uskonnolliset järjestöt