Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Taipaleen päiviä

talvisota Itä-Kannaksella 1939-1940

Kimmo Sorko

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Taipaleen päiviä : talvisota Itä-Kannaksella 1939-...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Taipaleen päiviä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Taipaleen päiviä -historiatyöryhmä

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529268033

9789529268030

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Alennettu hinta. Teoksessa veteraanien muistelmat, kartat ja useat ennen julkaisemattomat valokuvat kertovat kuinka kova ottelu käytiin edesmenneiden Metsäpirtin ja Sakkolan pitäjien alueella. Teoksen lopussa oleva värikuvaliite kertoo, miltä kunnian kentät näyttävät tänään. Talvisodassa Kannaksen itäosassa Taipaleen puolustuslohkolla suomalaisjoukot pysäyttivät ylivoimaisen vahvan hyökkääjän. Pääosa taistelleista suomalaisjoukoista koostui keskisuomalaisista ja eteläpohjalaisista reserviläisistä, jotka kamppailivat puutteellisesti varustettuina ja vaatimattomissa asemissa kärsien katkeria tappioita. Taipaleen tantereella kaatui noin 2200 miestä ja noin 6000 haavoittui eriasteisesti. Päälle käyneen puna-armeijan mies- ja materiaalitappiot olivat moninkertaiset.

Aiheet

Jalkaväkirykmentti 23.

Jalkaväkirykmentti 28.

Jalkaväkirykmentti 30.

Kevyt osasto 10.

Kenttätykistörykmentti 7.

II patteristo.

muistelmat

sotaveteraanit

joukko-osastot

jalkaväki

talvisota

taistelut

historia

Karjala

1939-1940

sotahistoria

Suomi

Metsäpirtti

Taipale

Sakkola