Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mahtavat ideat

Daniel Lipkowitz

Kirjasarja: Lego

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mahtavat ideat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mahtavat ideat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510413402

9789510413401

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Lego

Esittely

LEGO® Mahtavat ideat paljastaa LEGO rakentamisen salaisuudet ja näyttää, miten luot maailman omasta mielikuvituksestasi.
LEGO Mahtavat ideat on täysin uusi ideakirja, jossa rakennetaan kokonaisia LEGO maailmoja ja laajennetaan lukijan tähänastista LEGO osaamista. Teos soveltuu kaikille aloittelijoista kokeneisiin rakentajiin, ja siinä on luovia malli-ideoita ja visuaalisia neuvoja ja rakentamistekniikoita, jotka innostavat lukijoita rakentamaan. Kirjan luvuissa opastetaan vaihe vaiheelta tiettyä teemamaailmaa: avaruus, metropoli, villi länsi, fantasiamaa ja todellisuus. Lukujen lopussa havainnollinen yhteenveto, jossa teemamaailma on valmiina.
Tämän kirjan edeltäjien menestyksen jälkeen on julkaistu paljon epävirallisia kilpailevia teoksia, joissa on vaihe vaiheelta etenevät rakentamisohjeet. LEGO Mahtavat ideat -teos on kuitenkin ainoa LEGO Groupin suosittelema virallinen kirja, jossa on LEGO hyväksyttyjä malleja. Se on myös ainoa kirja, joka tarjoaa luovaa opastusta kaikenikäisille. Pohjautuu LEGO® Ideakirjan ja LEGO® Leikkikirjan suosioon. Täysin uusi ideakirja, jossa rakennetaan kokonaisia LEGO maailmoja. Entistä innostavammat mallit ja tämän kirjan myötä sarja täydentyy trilogiaksi.
LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and The Minifigure are trademarks of the LEGO Group. ©2015 The LEGO Group. Produced by Dorling Kindersley under licence from the LEGO Group.

Aiheet

legot

rakennelmat

mallit

rakennuspalikat

leikkikalut