Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tiitiäisen kissa- ja koiraystävät

ja yllättävästi myös hiiret

Kirsi Kunnas

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tiitiäisen kissa- ja koiraystävät : ja yllättäväst...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tiitiäisen kissa- ja koiraystävät" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510408743

9789510408742

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusi, ainutlaatuinen kokoelma hykerryttäviä runoja kissoista, koirista ja hiukan hiiristäkin! Tassut, kuonot, hännänhuiput ja metkut on tallennettu säkeisiin tarkkanäköisesti ja hyväntuulisesti. Myös kuvitus nostaa hymyn huulille. Tiitiäisen kissa- ja koiraystävät on Kirsi Kunnaksen laajasta tuotannosta poimittu, hurmaava kokoelma kissa- ja koirarunoja, hiiriäkään unohtamatta. Se julkaistaan kirjailijan 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kielellä leikkivät runot tallentavat rakkaiden lemmikkien ominaispiirteet, oikut ja metkut oivaltavasti ja tarkasti. Mystisen musta Kissa-Kustaa mouruaa maaliskuun kuutamossa ja syöksyy yön kissasotiin, kun taas toinen katti venyy ovesta kuin pölynimurin letku mielessään metku. Entä miten eletään hyvää koiranelämää ja miksi koira pidättää aivastusta vaahtokylvyssä?

Aiheet

lastenkirjallisuus

lastenrunot

lorut

kissa

koira

hiiret