Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Etnografia metodologiana

lähtökohtana koulutuksen tutkimus

Sirpa Lappalainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Etnografia metodologiana : lähtökohtana koulutukse...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Etnografia metodologiana" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Vastapaino

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9517682018

9789517682015

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Etnografia on kiehtova ja yllätyksellisyydessään haastava lähestymistapa tutkittavaan ilmiöön. Sosiologeista, kasvatustieteilijöistä ja taidekasvattajista koostuva kirjoittajakunta luotaa uusia näkymiä etnografiseen metodologiaan. Teoksessa lähestytään etnografista tutkimusta monitieteellisesti ja erilaisin menetelmin tuotettujen aineistojen avulla. Kirjoittajat avaavat omia tutkimusprosessejaan: millaista on olla aikuisena lasten tai nuorten parissa kentällä? Miten kenttämuistiinpanot syntyvät? Miten tutkijan ajatus kulkee erilaisten aineistojen parissa työskennellessä? Miten etnografista kirjoittamista voi käsitteellistää? Millaiset epistemologiset virtaukset ovat tämänpäiväistä etnografiaa virittäneet? Miten merkityksellistyy etnografin kenttä, entäpä konteksti? Kirja on suunnattu etnografisesta tutkimuksesta kiinnostuneille tutkijoille ja opiskelijoille. Se soveltuu oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin erityisesti yhteiskuntatieteiden, kasvatustieteen, kulttuurintutkimuksen, taidekasvatuksen ja naistutkimuksen opintoihin.

Aiheet

koulu

etnografia

tutkimustyö

esikoulu

tutkimus

esikoululaiset

koulut

koululaiset

kouluetnografia

metodologia

tutkimusmenetelmät

tieteellinen kirjoittaminen

haastattelututkimus

etnografinen tutkimusprosessi

kouluympäristö

arki

tiedonkäsitys

feministinen epistemologia

jälkistrukturalistinen teoria

sosiologia

ethnography

research methods

sociology

kasvatus

koulutus

etnography

educational systems

training

monitieteisyys