Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kiehtovat alkuaineet

Theodore Gray

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kiehtovat alkuaineet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kiehtovat alkuaineet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet & kansipaperi

ISBN

9510365823

9789510365823

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tiedätkö, mikä alkuaineista on maukkain? Entä tiedätkö, mihin nestemäiseen alkuaineeseen ihminen ei voi upota? Kiehtovat alkuaineet kertoo vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Jokaisesta alkuaineesta kerrotaan historiallisten faktojen ja kemiallisten ominaisuuksien lisäksi, miten kutakin alkuainetta voidaan hyödyntää käytännössä. Upea teos sisältää valokuvia alkuaineista sekä niiden puhtaassa muodossa että yhdisteinä. Tämä vaikuttava yhdistelmä tiedettä ja ennennäkemättömiä valokuvia sopii erinomaisesti uteliaalle ja visuaaliselle luonteelle. Yllättävät faktat, nokkela ja helppolukuinen teksti ja kirjan kiehtovat kuvat viihdyttävät sekä lasta että aikuista. odore Gray on suositun Popular Science -lehden kolumnisti ja innokas alkuaineiden keräilijä.

Aiheet

hakuteokset

alkuaineet