Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Minun kirjani

muistot ja ideat kauniisiin kansiin

Arne

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Minun kirjani : muistot ja ideat kauniisiin kansii...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Minun kirjani" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nemo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522403083

9789522403087

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Arne ja Carlos näyttävät kirjassaan, miten vuosien varrella kerätyt tärkeät lehtileikkeet ja lappuset sekä rakkaimmat valokuvat ja piirrokset voi itse koota kauniiksi kirjoiksi. Omannäköisissä albumeissa muistot säilyvät arvokkaasti ja ideat järjestyvät käytettävään muotoon. Lasten piirrokset voi tallentaa kansiin vaikkapa ikävuosien mukaan, suvun vanhoista valokuvista tehdään hieno historiikki, matkakohteista mukaan tarttuneet kartat ja pääsyliput lisätään kivoihin reissupäiväkirjoihin ja parhaista resepteistä tulee ikioman keittokirjan sivuja. Kaason kokoamaan hääkirjaan mahtuu kutsukortin ja menun lisäksi puvun kangasta ja morsiuskimpusta kuivattuja kukkasia. Tai ehkäpä paras idea onkin tehdä yksilöllinen luonnoslehtiö matkan varrelta tarttuvia ajatuksia varten. Valloittavan inspiraation lisäksi Minun kirjani tarjoaa selkeät ohjeet oman kirjan sitomiseen vaihe vaiheelta. Työ onnistuu yhtä lailla käsin tikkaamalla kuin ompelukoneella. Suurin osa tarvittavista materiaaleista löytyy jo valmiiksi kotoa. Sivupohjiksi kelpaa nimittäin mikä tahansa hukkapaperi, kuten lahja- ja hyllypapereiden jämäpalat, postin mukana tulleet mainokset, vanhat aikakauslehdet sekä ylimääräiset kartat ja nuotit. Juuri oman maun mukaisia kartonkeja ja koristeita voi myös ostaa askarteluliikkeistä ja verkkokaupoista.

Aiheet

paperityöt

askartelu

paperi

kirjat

ompelu

kannet

kollaasit

leikekirjat

koristelu

skräppäys