Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Joka lyönnillä tulee olla tarkoitus

Pia Nilsson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Joka lyönnillä tulee olla tarkoitus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Joka lyönnillä tulee olla tarkoitus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Ajatus Kirjat

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512079143

9789512079148

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaksi huippugolfaajien valmentajaa, Pia Nilsson ja Lynn Marriott, ovat kehittäneet täysin uuden tavan opettaa golfia ja saaneet nakyviä tuloksia aikaan. Heidän mukaansa golfissa on kyse laajemmasta kokonaisuudesta kuin joukosta mekaanisia suorituksia. Sama asento ja swingi ja niiden harjoittelu tuntikaupalla eivät auta pelaajaa, vaan hyvä peli alkaa oikeasta visiosta. Nilssonin ja Marriottin huipputekniikka poikkeaa muiden golfkirjojen opetuksista, sillä se ottaa huomioon pelissä tarvittavan fysiikan ohella mielikuvitukseen, tunteiden hallintaan ja pelin sosiaaliseen ulottuvuuteen liittyvät tekijat. Kirjan mullistava harjoitusohjelma kehittää pelaajan keskittymiskykyä, minkä ansiosta hyvä lyönti onnistuu myos voimakkaan paineen alaisena. Vision54-metodissa keskitytään pelaajan henkilökohtaisiin ominaisuuksiin jäykkien ja mekaanisten toistojen sijaan, niin ettei pelaaja turhaudu. Kun pelaa kentällä, jonka par on 72, ja tekee 18 kertaa peräkkäin birdien, on tuloksena juuri tuo 54. Tuloksia verrataan usein par-lukuun, mikä Nilssonin ja Marriottin mukaan rajoittaa pelaajien kehittymistä. Kirja on mielenkiintoista luettavaa niin aloittelijalle kuin kokeneellekin golfaajalle. Legendaaristen valmentajien lähestymistapa sopii niin peliin kuin elämäänkin. Esipuheen on kirjoittanut Suomen kaikkien aikojen paras naisgolfaaja Minea Blomqvist, jonka ammattilaisura alkoi vuonna 2003 hänen ollessaan vasta 18-vuotias.

Aiheet

golf

oppaat