Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kehon ja mielen yhteys

stressinkäsittelyn työkirja

Stanley H. Block

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kehon ja mielen yhteys : stressinkäsittelyn työkir...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kehon ja mielen yhteys" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522602280

9789522602282

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Krooninen stressi on valtava ongelma nykyisessä elämänmenossa, ja se lisääntyy vuosi vuodelta. Vaikka stressi näyttääkin valtaavan alaa jatkuvasti, ei ole syytä huoleen: uusien tutkimusten myötä on löydetty tehokkaita menetelmiä stressin hallintaan. Sekä kehon että mielen huomioon ottava menetelmä on yksi toimivimmista. Kliinisissä tutkimuksissa toimivaksi todettu, helppo kehon ja mielen toiminnat yhdistävä menetelmä auttaa lukijaa laskemaan stressitasoaan huomattavasti, eikä siihen mene kuin muutama viikko! Keho ja mieli - stressinhallinnan työkirja harjoitusten avulla opitaan päästämään irti ongelmallisista ajatuksista ja tunteista, ja samalla keho ja alitajunta päästävät irti piinaavista jännitystiloistaan. Näin keho ja mieli vapautuvat stressistä ja alkavat parantua. Kirjassa myös opetetaan nopeasti tehoavia mindfulness-harjoituksia, joiden avulla selviää tiukoista tilanteista. Selkeät ohjeet ja harjoitukset tekevät kirjasta helppokäyttöisen. Nyt jos koskaan on aika ottaa koko kehon ja mielen kapasiteetti käyttöön ja selättää stressi lopullisesti!

Aiheet

stressinhallinta

tietoinen läsnäolo

kehopsykoterapia

mietiskely

mind and body

keho

psyyke

stressi

elämänhallinta

tietoisuus