Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomen kuvat = Homework

the Finnish photographs 1973 to 2008

Arno Rafael Minkkinen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomen kuvat = Homework : the Finnish photographs...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomen kuvat = Homework" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952010108X

9789520101084

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vuosien 1973 ja 2007 välillä otetut valokuvat sekä paljaat, kauniit tekstit valottavat Minkkisen läheistä kokemusta Suomesta ja suomalaisuudesta. Niissä avautuvat hänen mustavalkoiset teoksensa, joissa kuvaajan keho sulautuu maiseman osaksi, ja välitön persoonansa ennennäkemättömällä tavalla. Hänen luomansa näkökulma oivalluksia luovaan valokuvaukseen ilman trikkejä ja kuvankäsittelyä on hämmästyttävä. Lisäksi tunnetut suomalaiset valokuvaajat, kuten Jorma Puranen ja Elina Brotherus, kertovat Minkkisestä kollegan ja oppilaan näkökulmasta. Kirja on kuulas ja kansallisuudesta riippumattoman kiehtova kuvaus Suomesta. Se soveltuu erinomaisesti myös matkamuistoksi ja lahjakirjaksi. Teokseen tulee liittymään niin museonäyttelyitä kuin myyntinäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla sekä luentosarjoja alan opiskelijoille ja valokuvataidetta katsovalle suurelle yleisölle. Arno Rafael Minkkinen syntyi 1945 Helsingissä ja kasvoi New Yorkissa. Hänen teoksiaan on lukuisissa museoissa ja kokoelmissa ympäri maailman. Minkkinen on Massachusettsin yliopiston taiteiden professori ja Helsingin taideteollisen korkeakoulun dosentti. Hän asuu Andoverissa, Massachusettsissa. Hänet palkittiin valokuvataiteen valtionpalkinnolla vuonna 2006.

Aiheet

Minkkinen, Arno Rafael.

näyttelyjulkaisut

valokuvanäyttelyt

taidenäyttelyt

valokuvataide

alastomuus

henkilökuvat

valokuvaajat

utställningskataloger

fotoutställningar

konstutställningar

fotokonst

porträtt

fotografer

Yhdysvallat

Förenta staterna