Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suomalainen maisema

järvien Suomi = Finnish landscapes : a land of lakes

Veikko M. Neuvonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suomalainen maisema : järvien Suomi = Finnish land...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suomalainen maisema" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522910686

9789522910684

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, englanti

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suomalaisilla on läheinen suhde luontoon, ainutlaatuinen luonto ja maisema ovat suomalaisuuden peruspilareita. Suomalainen maisema on hyvinkin erilainen Järvi-Suomessa, saaristossa ja Lapissa. Kullakin alueella on omat erityispiirteensä, ja ne eroavat toisistaan selvästi. Järvet, joet, metsät, saaristo - kaikilla on ollut suuri vaikutus Suomen kehittymiseen ja suomalaiseen identiteettiin. Me osaamme arvostaa ja kunnioittaa luontoa ja sen tuomia mahdollisuuksia. Suomalainen maisema - Järvien Suomi -kirjassa yhdistyvät suomalaisten ammattiluontokuvaajien huippukuvat ja luontotoimittaja Veikko Neuvosen asiantunteva teksti kokonaisuudeksi, joka tuo hienolla tavalla esiin Suomen järviluonnon historian ja kehityksen. Kirjassa esitellään Suomen järvien synty viime jääkauden päätyttyä sekä erityisesti suurjärvemme Saimaa, Päijänne, Pielinen, Inarijärvi ja Näsijärvi. Näemme, miten järvet ovat vaikuttaneet Suomen kehitykseen kulkuväylinä sekä asutuksen ja teollisuuden sijaintipaikkoina ja miten vesistöjen rannoille ovat rakentuneet myös monet tärkeimmät linnamme. Kirjan sivuilla loistavat taidolla tallennetut maisemakuvat ovat Suomen Ammattiluontokuvaajat ry:n jäsenten työn jälkeä. Ammattikuvaajien silmä näkee niin tunnelmalliset hetket kuin dokumentoitavat kohteetkin persoonallisella tavallaan: kuvat ovat upeaa katsottavaa pienimmistä yksityiskohdista aina laajoihin panoraamamaisemiin. Järvien Suomi -kirjan nimekkäässä kuvaajatiimissä ovat mukana seuraavat Suomen ammattiluontokuvaajat ry:n jäsenet: Kari Auvinen, Paavo Hamunen, Hannu Hautala, Mika Honkalinna, Tea Karvinen, Hannu Kekkonen, Jaana Kotamäki, Olli Lamminsalo, Henrik Lund, Sakari Manninen, Jussi Murtosaari, Lasse Niskala, Jari Peltomäki, Seppo Pöllänen, Benjam Pöntinen, Markku Saiha, Markus Sirkka, Markku Tano, Hannu Vallas ja Markus

Aiheet

maisemavalokuvaus

luonnonvalokuvaus

maisema

järvet

luonnonmaisema

vuodenajat

kulttuurimaisema

Suomi

kansallismaisema

luonto

eläimet

kasvit