Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sukellus

Timo Vikman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sukellus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sukellus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Winsub

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529220669

9789529220663

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja on jokaisen sukeltajan kattava perusteos. Kirjassa luodaan ensin katsaus sukelluksen historiaan. Sen jälkeen esitellään sukellusfysiikkaa (mm. paineen ominaisuudet, kaasulakit, kaasun kulutus, veden ja ilman ominaisuudet, värien näkyvyys veden alla), fysiologiaa (hengittäminen, paineen vaikutuksen sukeltajaan, sukeltajantauti, painevammat, sukeltajan terveydelle asetettavat vaatimukset), sukellustaulukot ja mihin niitä tarvitaan, varusteet (maski, märkäpuku, sukellustietokone, köydet, sukelluslaite, sukelluspullot, tasapainotusliivi, sukeltajan levy) ja sukellustekniikka (mm. mitä on vapaasukellus, kuinka mennään veden alle, kuinka sukelluslaitetta käytetään, miten sukeltajat vaihtavat tietoja vede alla, sukellusvanhin, etsintä veden alla, sukellus talvella, sukellus ulkomailla). Lopuksi kerrotaan alan koulutuksesta ja yhteistoiminnasta. Sukellus-kirja sisältyy laitesukelluksen peruskurssin oppimateriaalipakettiin.

Aiheet

sukellus

urheilusukellus

sukelluslaitteet

sukeltajat

vaaratilanteet