Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Aku Ankka

näköispainos vuosikerrasta 1974. II osa

Aki Hyyppä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Aku Ankka : näköispainos vuosikerrasta 1974. II os...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Aku Ankka" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tietosanoma OY

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9513242269

9789513242268

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Koko vuoden Akut yksissä kansissa! Vuonna 1974 Akkarin lukijat pääsivät nauttimaan esimerkiksi sellaisista Carl Barksin klassikoista kuin Kääpiöautokilpailu, Atomivaha, Argentinalaiset muurahaiset ja Lumottu papukaija. Tony Stroblin piirtämät Aku ja Touho Päivän Pamauksen toimittajina kutkuttavat nauruhermoja yhtä makeasti kuin tuolloinkin, ja Paul Murryn Mikki-tarinoita lukiessa muistaa siimahännän kunnian päivät. Vanha kunnon Vicar alkoi 1970-luvun alkupuolella päästä vauhtiin ankkapiirtäjänä, ja tuolloin lehden sivuilla nähtiin vielä Romano Scarpan, Giovan Battista Carpin ja muiden italialaismestareidenkin taidonnäytteitä. Nykylukijaa ilahduttavat myös Superhessun, Moby Ankan, Aristokattien ja muiden harvinaisempien hahmojen vierailut lehden sivuilla.

Teemat

näköispainokset

sarjakuvat